5.05.2012

Som man bäddar får man ligga

Fotograferat genom solglasögon på valborg. Bilden lånade jag från Lina, men egentligen var det jag som tog bilden, så då är den ju på ett sätt min...

Wow, här på blogger har det gjorts om en del sen sist jag var här. Vilket var alldeles för länge sedan. Tänkte bara säga hej och att jag ligger här i sängen döende. Nästan.

I torsdags vaknade jag med en tickande bomb i halsen, varje hostning kändes som en explosion typ. På fredagen mådde jag likadant och där kom ångesten, inte bara för att jag hade missat ett nationellt prov i engelska och ett idrottsprov, men också eftersom jag skulle på fest hemma hos Felicia på kvällen. Men trots allt lyckades jag på något mirakulöst sätt friskna till där på dagen och tänkte att jag då kunde gå. Jag var där, det var jätteroligt, jag träffade lite härliga människor, lät som en crackkärring/dödssjuk kråka hela kvällen (men kände mig inte så sjuk! och dessutom sa dom att det lät sexigt med min hesa röst, men jag vet inte jag..) och klockan halv tre somnade jag under ett spiderman-täcke i Felicias hus. Jag hade riktigt kul, men i morse kände jag att jag verkligen fick betala för att jag inte stannade hemma och kurerade mig tills jag var helt frisk istället.. Jag har nog aldrig varit så sjuk som jag är just nu. I ett desperat telefonsamtal i morse klockan halv tio bad jag mamma att hon skulle hämta mig, pronto. Jag trodde jag skulle avlida på riktigt.

Nu ligger jag här i sängen och drunknar i min egen självömkan. Har klivit upp ur sängen en gång för att gå på toaletten sedan jag la mig i den klockan tio i morse (la mig i sängen alltså). Att prata finns inte heller på radarn just nu, så jag har en kobjällra bredvid sängen så att mamma hör när jag behöver någonting. Fattar ni hur hjälplös jag är?!! En kobjällra. Förresten är mina smaklökar ej aktiva just nu heller, så jag kunde inte ens känna smaken av varken pizzan eller colan mamma så snällt köpt åt mig.

All right. Vilken härlig comeback jag fick till här. Superdepparn' esther. Nej, nu ska jag snyta mig lite och försöka sova trots att jag redan sovit hela eftermiddagen. Ciao.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar