4.12.2012

long time no see och nu har jag nya brillor/glajjor/glasögon/ögonglas


Nämen heeej, det var länge sen. Väldans var dött det har varit här de senaste dagarna.. veckorna? Lusten att blogga den senaste tiden har liksom farit ut genom fönstret om man säger så, men här kommer ett inlägg! No shit.
Jag kan uppdatera lite grann om mitt fasansfullt intressanta liv. Jag har införskaffat mig lite allt möjligt som får mig att både se och känna mig fett rik, haha. Två par Ray Ban-glasisar kom jag hem med i förrgår och om jag hade haft en kamera till hands hade jag fotograferat dom och stolt visat upp, men tyvärr finns den inte inte inom räckhåll. Sen har jag också köpt mitt andra (andra!! woop woop!!!) par Converse. Tyvärr var jag dum nog att köpa en halv storlek för litet. De kändes ju bra i affären.. Imorgon ska jag försöka byta dem till ett par lite större. Jag har gjort allt i min makt för att få dem att se helt oanvända ut. He he he.

IMORGON SKA JAG SE TITANIC 3D PÅ BIO!!!!!! åh, det kommer bli typ bästa kvällen i mitt liv. Fatta att få se Titanic på bio??!!! Titanic är det absolut bästa jag vet. Nästan. My passion typ. Åh, jag längtar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar