3.20.2012

stop think start live

Ni vet hur man säger att alla ens livsavgörande beslut (eller ja.. i alla fall viktiga beslut och tankar) ofta tas i duschen? Ikväll kan jag verkligen bekräfta att det är sant!
Jag har en tendens till att titt som tätt förvandlas till världens pessimist. Jag vet inte hur mycket det syns utåt, men i mitt huvud kan jag ibland nog vara den mest negativa människa på jorden. Dessutom har jag den väldigt opraktiska egenskapen att jag tänker alldeles för mycket. Tänker på det förslutna, tänker på konsekvenser, tänker på hur jag beter mig, hur jag ser ut, tänker på vad som kan eller kommer hända. Men jag tänker då aldrig på nuet. Lever aldrig i nuet. Och det, kan jag berätta för er, har inte hjälp mig alls. Det är som att jag tänker så mycket på vad som kanske kommer hända att jag missar vad som faktiskt händer. Just nu. Inte så praktiskt som man kanske kan förstå.
I alla fall, så när jag stod där med huvudet fullt av lödder insåg jag att - neej esther, Nu är det dags att sluta tänka och bara leva. Det är dags för lilla mig att bara leva livet och ha roooligt. Slut fundera på vad som kan hända eller vad jag ska göra för att det ska hända. Det är hög tid att bara låta det hända. Och nu blev det många feta ord här.
Och anledningen till att jag skriver detta här.. Har jag ingen som helst aning om, men det behövdes skrivas ned på papper. Eller.. pixlar. Ja, you get the point. Det är rätt jobbigt att tänka så mycket faktiskt. Skapar problem. Dags att bli positiv och därmed lyckligare!

en random bild från mina hemtraker. (ja, jag bor omringad av åkrar och träd.)


Helgen är inplanerad också. Stockholm på fredag - lördag. Grillkväll på lördagkväll. Lunchmys på söndag. Dis gon' be goood

1 kommentar: