9.07.2013

en inblick i min sommar

Först av allt vill jag bara säga följande: JAG HAR FÅTT TILLBAKA PHOTOSHOP, och dessa fantastiska nyheter kan jag meddela i framtiden kommer att leda till en stor del fler blogginlägg än det funnits här de senaste tre månaderna.

Så nu är det dags kamrater, jag ska redovisa för er min sommar 2013 i bilder och foton. Jag har haft en helt utomordentlig fantastisk sommar och här kommer bevisen för det.

130612
Jag började sommarlovet med en fin skolavslutning med fina klasskamrater. Både mamma och syster var  även uppklädda och fina när vi skulle gå på vår årliga traditionella skolavslutnings-kinabuffé.

130621

Följande veckor började det vankas midsommar och högtiden firande jag min kära familj och min fina pojkvän.

130706

Bröllopstider. Jag var på det vackraste bröllopet någonsin. Det var min kusin och hennes Erik som gifte sig. Så fort de tagit endast 5 meter in i kyrkan började det vattnas i mina ögon. Allt var så fantastiskt vackert.Sist men absolut inte minst, min resa genom en del av östeuropa. Jag, min syster, pappa och agi färdades genom danmark, tyskland, polen, slovakien, ungern, slovenien, italien, kroatien och österrke på 14 dagar. Mer om den resan kommer upp här på bloggis, så fort jag får tid, I promise you!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag funderar på att åka till Slovenien nästa år, är det värt det? Hur var det, var det fint? :)

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym! Solvenien är jättefint! Jag hade aldrig varit där förut, och blev överraskad vilket otroligt härligt medelhavsklimat det var. Det var fantastiskt vacker natur och så länge man åker i rätt tid på året är det varmt och jättehärligt. Det var definitivt värt det!

    SvaraRadera