6.01.2013

lite gym-snack

Önskade mig ett gymkort i födelsedagspresent. Fick pengar till att köpa ett kort. Köpte ett kort. Funderade på om det var en dålig idé med tanke på att min motivationsförmåga inte är på topp alltid. Men nu, 2 månader senare, går det faktiskt riktigt bra! Visserligen har jag gymmat mer på Samuels gym gratis än vad jag har gymmat på ställen jag köpte kort på, men det gör inte så mycket med tanke på att jag får en PT när jag gymmar med Samuel, hehe.

Ibland slår jag personliga rekord och när jag ska berätta för vissa om vad jag klarat får jag oftast tillbaka "sluta skryt", men alltså, vad sjutton. Jag tycker såhär: har man lyft vikter utav bara f*n och maxat så man nästan spruckit så är man faktiskt värd att få skryta om det.

Jag blir så glad när jag märker att jag utvecklas, vilket oftast är ett resultat av att Samuel pushar mig till mitt yttersta. Har klarat så sjukt mycket mer när han varit med, just för att han får mig att fatta att allt sitter i huvudet. Man tror att man inte klarar det man faktiskt kan klara. Klart att det är tungt, men man kan faktiskt klara allt med lite vilja. Jag har, på något mirakulöst sätt, fixat att ta 90kg x5 i benböj, 75kg x1 i sittande bencurl och 75kg x1 i marklyft. Och eftersom detta är någonting jag är stolt över att jag klarat, tycker jag att det är något jag har rätt att få snacka lite extra om!

Idag lyckades jag göra en pull up. Hahaha jag har bokstavligt talat GRÅTIT TÅRAR tidigare över att jag inte klarat det. Jag har försökt och försökt och försökt att ta mig upp över den där stången men aldrig lyckats och gråtit av frustration, men idag klarade jag av att göra 1x5. Den här gången ville jag gråta av lycka istället. Idag tog jag även 32,5 i bänkpress och med tanke på att jag har väldigt svaga armar jämfört med typ benen, så är det också nytt personligt rekord och så sinnessjukt jobbigt.

Okej, nu har ni fått en inblick i mitt nya gym-liv med pojkvän som PT och nu ska ni inte få höra mer för idag. Nu säger jag och min värkande kropp (sjukt mycket träningsvärk) god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar