12.20.2012

JULLOV (varning för långt inlägg, mycket bilder dock)

JULLOV. Lättnaden. Tyngden som försvunnit från mina axlar. Skolböckerna som får stå kvar i skåpet. Sovmorgnarna som väntar. Obeskrivligt behövligt och skönt med de tre veckors lov som väntar nu. I morse hann jag med nöd och näppe in i aulan för julavslutningen innan de låste dörrarna. Efteråt vandrade jag och Sara, Emma, Amanda, Claudia, Elin och Amanda iväg till Ofvandals för att käka frulle, vilket var något många av oss hade skippat denna morgon (mig inkluderat då hela min familj försov sig 40 minuter denna morgon och jag prioriterar smink och hår före frukost hehe).Vi satt där och gafflade på i säkert två timmar innan vi skiljdes åt. Jag spatserade ner på gågatan för att julklappshandla, jag var klar efter bara en halvtimme! Efter min riktigt effektiva shoppingrunda mötte jag upp Amanda i Svavagallerian och hon fick stå och vara mitt sällskap medan jag fotograferade en gran, så jag inte behövde känna mig som ett weirdo om jag stod där helt själv.


supersexymama

Sen tvingade jag även den stackars flickan att posera lite framför granen mitt i folkrusningen i centrum av svavagallerian. Tur att hon är snygg som få!
Efter min och Amandas lilla photosession i Svava träffade vi Sara och vi satte oss på en buss som skulle ta oss längre ut på landet än jag själv bor, till Eliiiiiiiin!! Där satte vi oss ner vid köksbordet och spelade Astrid Lindgren-spel tills den andra Amanda även anlände. Vi åt lite lussebullar, åt lite thai-rester, drack lite te och när vi hade spelat det där spelet i tre timmar bytte vi lokalisering och kastade oss i soffan för att titta på Easy A istället.


Precis när filmen var slut och strömmen gick var det dags för mig att dra mig hemåt. Nu är jag hemma och ska slå in julklappar. Är även så förundrad över att mamma köpt hem tio kilo mandariner till julafton. Nu är det jul här i detta hem i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar