10.23.2012

come away with me

Idag var det faktiskt en väldigt fin höstdag. Solen sken överallt, träden var knallgula och när man tittade ut genom fönstret fick man det bevisats för sig varför man säger att hösten är vacker. Det var vackert ute idag MEN DET VAR SÅ BRUTALT KALLT. Har varit väldigt frussen av mig den senaste veckan? Jag fryser jämt och hela tiden. I skolan (fast där är det alltid kallt) och här hemma känns det bajskallt överallt, trots att vi just nu har 22 grader inomhus. What up?

Idag var en (förutom kall) befrielsens dag. Jag har ingenting mer att plugga eller lämna in eller förbereda förrän efter höstlovet!!! Någon liten idrottsgrej kanske ska in på fredag, men det är knappt så det gills alltså. Idag gjorde jag det sista innan lyckans vecka. Snackade inför klassen om varför motgångar i livet faktiskt kan vara något positivt. Är väldigt nöjd med både insatsen och betyget, wiho. 

Nu ska jag ta min frusna kropp och försöka tina upp den i ett varmt bad. Hejdå och här kommer tre bilder jag klickade fram när jag kom hem från skolan. Ha det fint.2 kommentarer:

  1. Åh, aldrig sett grenar som sett ut som på mittebbilden.... :O coolt haha! Och dina ögon är maaagiska!
    Jag hann tyvärr inte hem till solskenet hahaha... men klickade fram några bilder själv ändå haha! :)

    SvaraRadera
  2. Shit vad jag älskar mittenbilden! Det är helt underbar, likaså du!!

    SvaraRadera